Bruklin poveo u seriji (ocene)

Brooklyn Nets Milwaukee Bucks Plej-of

Bruklin poveo u seriji (ocene)

Brooklyn Nets Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 06.06.2021. Foto: FOX23

Ocene Milvoki

Janis Adetokumbo – 8,5

Ovaj poraz svakako ne ide na ruku Grka. Adetokumbo je učinio sve što je u njegovoj moći da Baksi slave na ovom meču. Kao što smo već pomenuli, pogodio i 2 trojke iz 5 pokušaja, šutirao i odličnih 16/24 iz igre. Ćeraće se još Bruklin i Milvoki u ovoj seriji, a Janis će čini se imati mnogo šta da kaže. Nemaju Netsi individualno rešenje za njega.

Kris Midlton – 6

Krajnje razočarenje sinoć. Nakon serije protiv Majamija u kojoj je izgledao dominantno, u šutu, sa puno samopouzdanja, sinoć smo ponovo videli Krisa Midltona koji kao da ne veruje u svoj šut. Nije ga mnogo bilo ni u ostalim segmentima igre. Jednom rečju – neprimetan, što kod njega ne sme biti slučaj.

Džru Holidej – 7,5

Korektna partija Holideja. Očekivano dobar u organizaciji igre, pogodio nekoliko teških, ali i promašio nekoliko šuteva koje smo očekivali da pogodi. Otežavao život Irvingu koliko je mogao, ali nekim danima to jednostavno nije dovoljno.

Bruk Lopez – 7,5

Mnogo više u srcu reketa što se ofanzive tiče, nego li što smo na njega navikli u dresu Milvokija. Dobro za njega, ali možda i ne za ekipu Baksa, s obzirom da je dosta uticalo na širinu u napadu. Elem, Bruk je odradio što je do njega, strašno efikasan unutra. Bruklin nema dovoljno snažno telo koje bi se suprotstavilo Lopezu u reketu.

Pi Džej Taker – 7,5

Pisali smo već, dao je sve od sebe protiv Durenta. Motivisan kao i uvek. Pogodio nekoliko šuteva u ranoj fazi meča, ali ga nakon toga nije bilo u ofanzivnim akcijama.

Bobi Portis – 7

Klupa Milvokija nije donela kvalitet kao u seriji protiv Majamija. Važi to i za Portisa, koji je ipak bio solidan u svojim minutima. Timski nisu generisali dovoljno šuteva spolja, što je problem za Budenholzera, pa tako ni Portis nije mogao da pokaže svoje najmoćnije oružje.

Brin Forbs – 6,5

Jedan od junaka serije protiv Majamija sinoć nije imao svoje veče. Tek dva pogodjena šuta iz osam pokušaja, u utakmici u kojoj se nikako nije video njegov doprinos, ni u kakvom smislu.

Pet Konaton – 7

Nema mnogo situacija za koje bi mogli reći da je u njima Konaton mogao bolje. Protok lopte Milvokija jednostavno nije bio na nivou kako bi se ovom momku bilo šta zamerilo. Korektan defanzivno ponovo.

Džef Tig – 6,5

Povredom Divinćenca otovorio se prostor za još jednog igrača sa klupe, a tu ulogu zadužio je Džef Tig. Nekadašnji “All Star” igrač je samo senka tog košarkaša, igra bez samopouzdanja.

Majk Budenholzer – 6,5

U nekoliko navrata smo naveli da su protok lopte i broj upućenih trojki bili najveći problem Milvokija, a to je svakako zaduženje trenera. Baksi su ponovo izgledali pomalo nepripremljeno za ovaj meč. U seriji protiv Majamija šutirali su prosečno preko 40 trojki na utakmici, sinoć samo 30. Čini se da je Budenholzer želeo da iskoristi nadmoć u reketu, te je Bruk previše vremena proveo na postu i ganjajući ofanzivne skokove, što je svakako naštetilo spejsingu Baksa i onome zbog čega je njihov napad izgradjen oko Grka bio prepoznatljiv.

Podelite vest: