Irving: Nisam protiv vakcinacije

Brooklyn Nets

Irving: Nisam protiv vakcinacije

Brooklyn Nets
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 14.10.2021. Foto: The Times of Israel

Nakon što medijske kuće danima nagađaju o njegovim razmišljanjima, prepričavaju razne priče od izvora, Kajri Irving se konačno odlučio da javno obrazloži svoju odluku i to putem Instagrama:

“Nisam protiv vakcinacije. Radi se o tome šta mi se čini kao prava stvar. Osećam neku neizvesnost… i to je ok. Razumem posledice odluka koje donosim u životu. Živimo u ludim vremenima. Nisam naudio nikome. Nisam počinio zločin. Stojim uz sve one koji veruju u ono što je ispravno. Svako ima pravo da uradi ono za šta misli da je najbolje za njega. Gledajući na to kako ova situacija deli naš svet, tužno je to videti… Ljudi gube poslove zbog ovih zahteva.”

“Ako odlučiš da se vakcinišeš, podržavam te. Uradi ono što je najbolje za tebe. Ja nastavljam da se molim za sve one koji su izgubili svoj život tokom pandemije zbog kovida.”

Što se košarke tiče, očigledno je da nije u zabludi:

“Zaista mislite da želim da izgubim novac? Stvarno mislite da želim da odustanem od svog sna i osvojim novi šampionat? Zaista mislite da želim da odustanem od svog posla? Zaista mislite da želim da sedim kući, a ne budem sa saigračima sa kojima sa odrastao, da učimo i rastemo zajedno? Mislite da želim da odustanem od svega ovog zbog ovih zahteva, jer nisam vakcinisan? ‘Ajte molim vas.”

“Nastaviću da radim kako bi ostao u formi, bio spreman da igram, uživam sa svojim saigračima i budem deo čitave priče. Ovo nije politička stvar. Ovo nije o NBA, niti bilo kojoj drugoj organizaciji. Ovo je o mom životu i o tome šta ja biram da uradim.

Čitav “story” igrača Bruklin Netsa možete videti na linku ispod.

Podelite vest: