Kari i Durent najbolji igrači četvrte sedmice

Brooklyn Nets Golden State Warriors

Kari i Durent najbolji igrači četvrte sedmice

Brooklyn Nets Golden State Warriors
Autor: Datum objave: 15.11.2021. Foto: Bleacher Report

Ubedljivo najbolji igrači svojih ekipa, Kevin Durent i Stef Kari, proglašeni su za najbolje igrače četvrte odigrane nedelje u NBA ligi.

Ova nedelja bila je veoma neizvesna i izjednačena, tako da je ujedno i prva u kojoj su igrači nedelje košarkaši koji svoje timove nisu vodili do maksimalnog skora.

Popularni KD je sa svojim Netsima ostvario tri pobede, dok su poraženi na početku nedelje na gostovanju Bulsima ubedljivim rezultatom. Ipak, Bruklin u poslednje vreme igra fantastično, te su na poslednjih devet mečeva slavili čak osam puta. Tokom ovih mečeva Durent je u proseku postizao oko 32 poena, dok je dodavao po osam skokova i skoro pet asistencija, uz abnormalne procente.

Kada je reč o Stefu Kariju, kome je ovo već druga nagrada za igrača nedelje, on sa svojim Golden Stejtom za sada igra sezonu iz snova. Trenutno su na skoru 11-2, a sinoć su doživeli poraz nakon više od dve nedelje u neizvesnoj utakmici protiv Šarlota. Najbolji plejmejker lige beležio je skoro 35 poena, osam asistencija i dve ukradene lopte u proseku.

Podelite vest: