Predstavljanje draftovanih igrača, Šarlot Hornetsi

Analiza drafta Charlotte Hornets

Predstavljanje draftovanih igrača, Šarlot Hornetsi

Analiza drafta Charlotte Hornets
Autor: Datum objave: 17.08.2021. Foto: Wallpaper Abyss - Alpha Coders

Franšiza jednog od najboljih košarkaša svih vremena, Majkl Džordana, je prošle sezone doživela pravi medijski ‘bum’ dovođenjem Lamela Bola s treće pozicije NBA drafta. Mladi igrač se odmah dokazao i postao neko zbog koga se dolazi u dvoranu, ali njegova popularnost je, ruku na srce i pre toga bila na visokom nivou, zahvaljujući ocu Lavaru i njegovoj velikoj prisutnosti u medijima i neumornom hvalisanju svojih sinova. Lamelo je osvojio nagradu za najboljeg rukija godine i pokazao da može biti dostojan naslednik Kembe Vokera.

Tim iz Severne Karoline je prošle godine na okupu imao jako zanimljiv tim, pored Bola tu su bili još oporavljeni Gordon Hejvord, zatim Teri Rožir, kao i čovek koji se dosta puta našao na TV špicama zbog svojih zakucavanja, Majls Bridžis. Šarlot je na kraju zauzeo deseto mesto u Istočnoj konferenciji i uspeo da se domogne plej-in turnira, gde su ih u prvom meču počistili Pejsersi.

Ove godine Hornetsi nisu imali pravo da na draftu biraju sa visoke pozicije kao prošle sezone, ali kod trenera Borega je stiglo nekoliko talentovanih igrača, predvođenih Džejmsom Buknajtom, koji je biran sa 11. pozicije i od koga se, što se rukija tiče, očekuje najviše.

Podelite vest: