Skeri Teri ostaje – Kombo bek potpisao maksimalan ugovor

Charlotte Hornets Potpisi

Skeri Teri ostaje – Kombo bek potpisao maksimalan ugovor

Charlotte Hornets Potpisi
Autor: Datum objave: 19.08.2021.

Nakon fenomenalne sezone u dresu Hornetsa, gde je uz rukija Lamela Bola predstavljao jedan od najboljih bekovskih dvojaca u ligi, u organizaciji Majkla Džordana pokazali su da ništa ne prepuštaju slučaju, pa je paraf na novi četvorogodišnji ugovor stavio možda i najbolji pojedinac ekipe, Teri Rozir.

Fenomenalni kombo bek, koji je protekle sezone beležio nešto više od 20 poena, 4 skoka i 4 asistencije u proseku, potpisao je ugovor težak 97 miliona na 4 godine, što je u ovom trenutku bio maksimalan iznos koji je Rozir mogao dobiti.

Hornetsi se ne šale, Majkl Džordan ima plan, a to sada postaje vidljivo golim okom. Nakon odličnih izbora na draftu, gde su već talentovanu bazu ekipe pojačali odličnim prospektima u vidu Džejmsa Buknajta i Kaja Džonsa, došlo je vreme za potpise, a prvi na toj listi je upravo starosedelac i neko ko odlično poznaje ovu ekipu, Teri Rozir. Koliko mogu Hornetsi u sezoni koja je pred nama, ostaje da vidimo, ali jedno je sigurno, predstavljaće tvrd orah i najjačim ekipama sledeće sezone.

Podelite vest: