5 potencijalnih pojačanja za Denver Nagetse

Denver Nuggets

5 potencijalnih pojačanja za Denver Nagetse

Denver Nuggets
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 19.07.2024. Foto: Instagram

2. mesto

Prešs Ačua

Kvalitetnije rešenje od Kraudera u varijanti po kojoj bi Nagetsi dodali višeg igrača, a ne krilo. Ačua bi se, verujem, lako uklopio sa Šarićem u 4/5 kombinaciji. Dario je neko ko može da igra i dalje od koša, što bi oslobodilo dopustilo Prešsu da igra u toj “Eron Gordon” ulozi. Gordon je ujedno i igrač sličnih karakteristika i limitacija, od kojeg bi Ačua mogao puno da nauči.

Problem u ovoj varijanti bio bi očigledan, a to je da Nagetsi ne mogu da mu ponude ništa više od minimuma. U ovom momentu, 19 dana nakon otvaranja tržišta za slobodne igrače, prostora u budžetima je sve manje i Nigerijac sigurno neće dobiti novac koji je očekivao na startu procesa, ali u istu ruku, sigurno je da na stolu ima ponude koje su vrednije od onoga za šta tim iz Kolorada može da se isprsi.

Jan Begli, novinar Niksa, potvrdio je da je Njujork zainteresovan da ga vrati, ali i da igrač ima ponude pretendenata na titulu, što je verovatno i razlog zbog kojeg do dogovora još uvek nije došlo. Ačua je svakako jedina “nerealna” opcija za Nagetse na ovoj listi, ali s obzirom na to da je još uvek slobodan igrač, sve je u opticaju.

Podelite vest:
1
1