Jokić ponovo “maltretirao” Gobera, pa se povredio

Denver Nuggets

Jokić ponovo “maltretirao” Gobera, pa se povredio

Denver Nuggets
Autor: Datum objave: 27.10.2021. Foto: BN TV

Denver Nagetsi upravo su doživeli drugi uzastopni poraz, ovaj put u Solt Lejk Sitiju od Jute Džez rezultatom 122-110. Međutim, rezultat sa ove utakmice u jednom trenutku pao je u drugi plan.

Pri kraju prvog poluvremena, nakon sudara sa Rudijem Goberom kolenom o koleno, Jokić je pao na pod i što se iz priloženog može videti, doživeo veliku bol u istom.

Ipak, iako je u početku izgledalo strašno, čini se da povreda našeg košarkaša na sreću nije ozbiljne prirode. On je za svaki slučaj ostatak utakmice proveo van parketa.

Za samo 15-ak minuta Jokić je imao neverovatnih 24 poena, po šest skokova i asistencija, što znači da je ova utakmica mogla biti jedan od mnogih monstruoznih tripl-dablova. I ponovo ovakvu partiju Nikola pruža protiv trostrukog defanzivca godine, kome bi ovo bila još jedna utakmica po kojoj bi pamtio samo srpskog centra.

Denver nije mogao bez MVP-a, pa je uz puno borbe na kraju pao u Juti, a najefikasniji bio je Barton sa 21 poenom i četiri skoka, dok ga je pratio Gordon uz poen manje i sedam skokova.

U Džezerima se najviše istakao upravo Gober sa 23 poena i 16 skokova.

Podelite vest: