Majk Meloun dobio novi ugovor

Denver Nuggets

Majk Meloun dobio novi ugovor

Denver Nuggets
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 24.12.2019. Foto: NBA.com

Jedan od najboljih trenera lige i glavni odgovorni u stručnom štabu Denver Nagetsa, Majk Meloun, produžio je ugovor s timom do leta 2023. godine!

Ovo je druga godina za redom da su vlasnici Denvera pokazali veliko poštovanje prema svom treneru i dali mu rani produžetak ugovora.

“Voleo bih da zahvalim Džošu, Stenu i celoj Kroenke familiji, zajedno sa Timom Konelijem i upravom tima, što su nastavili da veruju u mene i poverili mi vodjenje tima. Ništa od ovoga ne bi bilo moguće bez teškog rada, posvećenosti i poverenja od strane naših igrača kao i čitavog stručnog štaba. Hteo bih, takodje, da se zahvalim sjajnim fanovima u Denveru koji su pomogli da od “Pepsi Centra” naparvimo jedno od najtežih mesta za igru u NBA ligi ponovo. Uzbudjen sam što ćemo nastaviti put ka našem krajnjem cilju, osvajanju šampionata NBA lige.”

Meloun je definitivno najzaslužniji za jednu od najuspešnijih i najkomplikovanijih reformi tima u NBA prethodnih godina. Stigao je u nezgodno vreme, ali su čitava organizacija, kao i sam roster zajedno napredovali. Denver je jedini tim lige koji je popravljao konačni skor pobeda i poraza iz sezone u sezonu već 4 godine za redom. Meloun je na ukupnom skoru 194-163 otkako predvodi Nagetse.

Prošle godine vodio je Denver do polufinala Zapada, nakon nekoliko sušnih godina što se učestvovanja u doigravanju tiče. Nagetsi su trenutno drugi tim konferencije sa skorom 21-8, na krilima sedam uzastopnih pobeda.

 

Podelite vest: