Majkl Porter ponovo mora na mirovanje

Denver Nuggets

Majkl Porter ponovo mora na mirovanje

Denver Nuggets
Autor: Uroš Živković Datum objave: 04.07.2019. Foto: indystar.com

Novi peh za Majkla Portera, rukija Denvera. Ovoga puta nisu problem leđa, već koleno.

Nakon što je konačno u potpunosti zalečio leđa i dobio dozvolu lekara da se u potpunosti vrati punim treninzima, mladi krilni igrač je na poslednjem treningu istegao ligamente levog kolena.

(Foto: RJ Sangosti/The Denver Post)

On se tokom trening meča Nagetsa, između igrača koji se pripremaju za učešće u letnjoj ligi, u jednom trenutku požalio na bol i brzo je odveden u svlačionicu. Pregledom je ustanovljeno da je došlo do istegnuća, na svu sreću, problem nije ozbiljnije prirode, ali je savet klupskih doktora da ovaj mladić ipak propusti takmičenje u letnjoj ligi.

Navijači Denvera željno iščekuju da konačno na delu vide Majkla Portera. Momak koji preti da nadmaši i Bena Simonsa po broju ruki sezona bi trebalo da bude spreman za početak sezone, ali da ne prejudiciramo previše, ili zapravo, da ne baksuziramo.

(Foto: Garrett Ellwood/Getty Images)

Željni smo i svi mi koji nismo stanovnici Kolorada da ga najzad vidimo u punoj košarkaškoj opremi i u igri 5 na 5. Da vidimo da li se rizik Denvera isplatio i da li je bilo vredno čekati igrača kome je predviđana blistava NBA karijera i za koga se prognoziralo da će završiti na jednom od prvih 5 mesta na draftu u svojoj generaciji.

Da podsetimo, izabran je prošle godine kao 14. pik, što i nije tako loša pozicija, ako se uzme u obzir da se znalo da vuče težu povredu leđa i da će, nakon jedne, najverovatnije morati i na drugu operaciju, što se na kraju i ispostavilo tačnim, kada je ponovo išao pod nož samo par nedelja nakon drafta.

Podelite vest: