Ništa od Vašingtona, Koneli ostaje u Denveru

Denver Nuggets Washington Wizards

Ništa od Vašingtona, Koneli ostaje u Denveru

Denver Nuggets Washington Wizards
Autor: Datum objave: 20.05.2019. Foto: Bleacher Report

Pisali smo pre nekoliko dana o ambicioznim željama uprave Vizardsa, da na mesto predsednika zaduženog za košarkaške operacije dovedu Tima Konelija, iz Denvera.

Ispostavilo se da je sve ostalo samo na tome – preambicioznoj želji.

Koneli, koji ovu funkciju izuzetno uspešno obavlja u Nagetsima, sastao se u petak sa čelnim ljudima i vlasnikom Vašingtona, Tedom Leonzisom, i kako je javljeno, bio je vrlo impresioniran vizijom i planovima koje uprava Vizardsa ima za budućnost. Ipak, koliko god sve to delovalo primamljivo Koneliju, odlučio je da odbije ponudu. Nije previše pomogla ni njegova prethodna povezanost sa klubom, kao ni to da mu veliki deo familije stanuje u okruženju glavnog grada SAD-a.

Predsednik Nagetsa, koji je jedan od kandidata za najboljeg funkcionera u NBA ligi za proteklu sezonu, je nakon tog susreta u Vašingtonu, tokom vikenda održao niz sastanaka sa glavnim čovekom Denvera, Džošom Kroenkeom i zajedno su zaključili da imaju još nedovršenog posla sa ovom franšizom i da žele da nastave da rade na stvaranju šampionskog tima.

(Foto: John Leyba/The Denver Post)

Vizardsi se sada i definitivno okreću trojici preostalih kandidata i očekuje se da će neko od njih biti taj koji će na mestu predsednika zameniti smenjenog Ernija Granfelda. To su Troj Viver iz Oklahome, Deni Feri, nekadašnji generalni menadžer Atlante i Klivlenda, kao i sadašnji vršilac dužnosti generalnog menadžera kluba, Tomi Šepard.

Podelite vest: