Porter mlađi propušta ostatak sezone?

Denver Nuggets

Porter mlađi propušta ostatak sezone?

Denver Nuggets
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 22.11.2021. Foto: DNVR

Zabrinjavajuće vesti stižu iz Denvera.

Momak kojeg su Nagetsi nedavno produžili na maksimalan ugovor i koji je trebao biti oslonac ekipe u godinama koje dolaze, mogao bi da propusti ostatak sezone. Denver Post prenosi kako Majkl Porter mlađi ima problem sa nervima kičme, koji su toliko ozbiljni da operacija nije odbačena kao opcija.

Podesećamo da je Porter mlađi imao jednu operaciju leđa i pre samog drafta, pa i jednu nakon što su ga izabrali Nagetsi zbog koje je propustio čitavu ruki sezonu.

Proteklu nedelju Majkl je proveo u Majamiju, gde je pokušao da dođe do mišljenja specijalista kako bi se što upućeniji odlučio za sledeći korak.

“Ima 23 godine. Mora da povede računa o sebi i dovede sebe u red fizički i mentalno, kako bi se vratio na teren igrajući na način na koji znamo da može da igra. Igra pod bolovima čitavu sezonu. Teško je raditi to. Nadamo se da će se vratiti uskoro i biti ogroman deo našeg tima” rekao je Ostin Rivers prošle nedelje.

Nakon odlične sezone po kojoj je zaradio ugovor vredan 172.5M$, Porter mlađi je užasno ušao u novu. Na devet mečeva pre povrede beležio je 9.9 poena i 6.6 skokova, šutirajući 36% iz igre, 21% za 3 i 55% sa linije slobodnih bacanja.

Podelite vest: