Šek i Barkli stali na Jokićevu stranu

Denver Nuggets Miami Heat NBA

Šek i Barkli stali na Jokićevu stranu

Denver Nuggets Miami Heat NBA
Autor: Datum objave: 10.11.2021. Foto: The Washington Post

“Inside the NBA” družina stala je u odbranu Nikole Jokića povodom situacije na kraju utakmice Denvera i Majamija koja je privukla ogroman broj NBA publike, zbog sukoba našeg košarkaša i Markifa Morisa.

O’Nil i Barkli opravdali su potez srpskog centra iz razloga što mu je Moris nakon podmuklog udarca bezobrazno okrenuo leđa, a takođe ističu kako je nepravedno što je Nikola jedini dobio suspenziju.

,,Sviđa mi se kako je postupio Jokić. Zaslužio je meč suspenzije jer su takva pravila, ali ju je zaslužio i Moris. Nemojte da okrećete leđa i pravite se ludi nakon udarca. Kada ste centar i neko niži vas udari, morate reagovati. Lično nemam problem sa Jokićevim potezom. – završio je Šekil, sa čijim mišljenjem se slaže i njegov kolega Čarls Barkli.

,,Ne može samo on dobiti suspenziju, nije pravedno. Jokić neće dobiti platu za taj meč, a igrač koji je sve započeo blago je kažnjen. Obojica su morala da dobiju suspenziju”. – započeo je Čarls, a nakon toga dodao i da su osobe koje u ovoj situaciji napadaju Jokića budale i da je ovo pravi potez jer drugačije neće dobiti poštovanje.

 

Podelite vest: