Bez Durenta i u trećoj utakmici!

Golden State Warriors Plej-of

Bez Durenta i u trećoj utakmici!

Golden State Warriors Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 04.06.2019. Foto: Online Gambling

Iz tabora šampiona su se nadali da će imati Kevina Durenta u sastavu za treći meč finala. Moraće ipak da sačekaju najmanje jednu utakmicu, povreda lista ponovo je bila jača.

(FOTO: Bleacher Report)

Kej Di se povredio u petoj utakmici serije protiv Hjustona. Golden Stejt je dobio taj meč, a u preostalih 7 su na skoru 6-1. Medjutim, njegovo odsustvo se i te kako oseća u finalnoj seriji protiv Toronta. Reptorsi su u više navrata u ova dva meča uspeli da potpuno uguše ofanzivnu mašinu Ratnika.

Stiv Ker je izjavio kako Durent povećava opterećenje na treninzima, ali da još uvek radi individualno. Podsećamo vas, trener Voriorsa je nedavno rekao da je povreda takvog tipa da će Kej Di zaigrati čim odradi prvi trening sa ekipom. Postojala je nada da će se to desiti danas, ali do toga nije došlo.

Ovo je samo još jedan udarac na sveukupno fizičko stanje Golden Stejta. Kevon Luni će odsustvovati do kraja sezone, dok je Klej Tompson jako upitan za treći meč. Nakon današnjeg treninga, na kojem nije učestvovao zbog povrede zadnje lože, Klej je izjavio:

“Biće to odluka pred sam meč. Ali za mene lično, biće jako teško ako ne zaigram. Nadam se da ću se sutra osećati mnogo bolje i biti spreman za početak utakmice. Optimističan sam. Prošlogodišnja povreda je bila mnogo teža. Bol se javlja samo u nekim pozicijama. Kada treba da se ukopam u mestu ili naglo promenim pravac. Ipak, ako bude bilo bilo kakvog bola neću igrati, razmišljamo na duže staze. Nije mi problem da igram kroz bol, ali to znači da možda neću moći da nastupam do kraja finala.”

(FOTO: Sportin News)

Podsećamo vas da se treći meč finalne serije igra u noći izmedju srede i četvrtka, 3 časa posle ponoći. Trenutno je izjednačeno, 1-1.

Podelite vest: