Delimični vlasnik Ratnika suspendovan!

Golden State Warriors Plej-of Toronto Raptors

Delimični vlasnik Ratnika suspendovan!

Golden State Warriors Plej-of Toronto Raptors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 07.06.2019. Foto: The Basketball Network

Otkriveno je da je gospodin koji je odgurnuo i vredjao Laurija na poslednjem meču finala Mark Stivens, delimični vlasnik Ratnika.

On je u toku dana kažnjen od strane lige. Moraće da plati 500.000 dolara i neće smeti da se pojavljuje na NBA manifestacijama u narednih godinu dana.

Podigla se velika bura oko ovog incidenta i veliki broj igrača je podržao Laurija, a osudio Stivensa naravno. Jedan od najglasnijih bio je Lebron Džejms, koji je od lige zahtevao oštru kaznu i bolju zaštitu igrača:

“U našoj prelepoj igri nema mesta za ovo, UOPŠTE. Toliko je problema ovde. Kada sediš pored teren ti svakako znaš pta dolazi s tim, a ako ne znaš na pozadini ulaznice imaš smernice. Ali on kao fan, pa čak i DELOM VLASNIK Ratnika, je znao jako dobro šta radi što je bilo toliko nepotrebno. Znao je pravila bolje od prosečnog navijača koji sedi pored terena tako da nešto mora biti učinjeno POD HITNO. Brza reakcija na njegova dela. Samo pomislite, šta da je Kajl Lauri reagovao i on sam stavio ruke na njega. Svi bi ste POLUDELI!! Pozivali bi ste da bude u zatvore, a ne samo suspendovan do kraja finala samo zato što je hteo da se zaštiti. Bio sam tih tokom plejofa gledajući svaku utakmicu, nisam propustio ni jednu, ali kada sam video šta se desilo sinoć, sabrao sam misli i nisam mogao više da ćutim o ovome!”

“Nema mesta za tako nešto u našoj ligi, jel me razumete? Nije imao razlog da me odgurne. Nije imao razlog da me dodiruje. Da prelazi preko dva sedišta i nakon toga još da mi se obraća vulgranim jezikom. Jednostavno nema mesta za takve ljude u našoj ligi i nadam se da ga više nikada neću videti na NBA utakmici” izjavio je Kajl Lauri.

Stivens se u toku dana javno izjavio pre svega Lauriju, ali i organzacijama Toronta i Golden Stejta.

Podelite vest: