Demarkus Kazins aktivan za prvi meč finala!

Golden State Warriors Plej-of

Demarkus Kazins aktivan za prvi meč finala!

Golden State Warriors Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 30.05.2019. Foto: Sporting News

Odlične vesti za navijače tima iz Ouklenda. Jedan od najboljih centara lige, Demarkus Kazins, oporavio se od povrede kvadricepsa i biće aktivan večeras u Torontu, za prvi meč velikog finala.

Da li će Kazins početi u startnoj petorci, sa klupe, kolika će mu uopšte biti uloga na današnjoj utakmici ostaje da bude vidjeno. Stivi Ker je odbio da da komentar na ovo pitanje, ali je zato govorio o drugoj zanimljivoj temi – Kevinu Durentu:

“Teško je. On je sa fizioterapeutima dok su njegovi saigrači na terenu. Pogotovo u finalu. Ovo je ono što sve zanima. Ovo je ono za šta svi rade i treniraju. Do momenta povrede igrao je monstruozan plejof. Znam da mu je teško, ali povrede su deo posla. Pored njega je Demarkus koji je propustio celu sezonu zbog povrede. Žao mi je zbog njega, hoćemo da igramo dobro, da budemo u najboljem sastavu, ali život ne radi uvek tako, nije uvek savršeno.”

Ker je još dodao da su jako male šanse da će Durent odraditi trening sa ekipom u Torontu, što najverovatnije znači da Kej Dija neće biti ni na drugoj utakmici finala. Povratak Kazinsa će ipak dodatno skinuti teret sa ledja Durenta, Voriorsi će biti jači za bivšeg “All Star” centra.

Prva utakmica finala na programu je večeras u Torontu, sa početkom u 3 časa posle ponoći.

Podelite vest: