Drejmond: “Shvatio sam da sam došao do momenta u kom sam više cmizdreo nego igrao”

Golden State Warriors Plej-of

Drejmond: “Shvatio sam da sam došao do momenta u kom sam više cmizdreo nego igrao”

Golden State Warriors Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 19.05.2019. Foto: Fox Sports Asia

Neverovatnu finalnu seriju igra Drejmond Grin. U tri utakmice motor Voriorsa beleži 16 poena, 11 skokova, 8 asistencija, 3 blokade i 2 ukrade lopte u proseku. Pored toga, ove brojke ni blizu ne opisuju Drejmondovu dominaciju u seriji protiv Trejl Blejzersa.

Kako se Grin trgnuo i nakon sezone koju je odigrao ispod proseka ponovo igra na izuzetno visokom nivou, objasnio je nakon pobede u trećem meču serije, kada su ga upitali da li je činjenica da je smanjio priču sa sudijama uticala na njegovu igru:

“Znate, bio sam jako fokusiran. Shvatio sam da sam došao do momenta u kom sam više cmizdreo nego igrao. Siguran sam da je bilo odvratno gledati to, jer sam se i ja osećao odvratno igrajući na taj način. Jednostavno sam odlučio da se ponovo potpuno fokusiram. Shvatam da sudije nisu savršene. Ja i sada vodim razgovore sa njima kada pogreše, ali to je potpuno drugačiji razgovor. Majka mi je tu puno značila, verenica takodje, govorile su mi da se fokusiram na igru. Takodje imam malce kod kuće, koji uživaju dok me gledaju kako igram. Nije baš neophodno da me vide kako se svadjam, pa pokušavam da više obratim pažnju na to.”

Meč broj četiri u seriji, možda i poslednji u ovom finalu, igra se u noći izmedju pondeljka i utorka, tri časa posle ponoći.

Podelite vest: