Džeferson o Durentu: “Najneodbranjiviji čovek ikada stvoren”

Golden State Warriors Plej-of

Džeferson o Durentu: “Najneodbranjiviji čovek ikada stvoren”

Golden State Warriors Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 01.05.2019. Foto: NBC Sports

Kevin Durent igra još jedan plejof iz snova za svoje Golden Stejt Voriorse. Beleži preko 35 poena i po 5 skokova i asistencija u proseku. Način na koji postiže poene često tera odbrambene igrače da govorom tela pokažu kako su probali sve, ali ipak nije uspelo.

Velike pohvale stigle su od Ričarda Džefersona, koji nakon penzije aktivno radi kao NBA analitičar:

“Majkl Džordan 198cm visok, Kobi Brajant takodje. Čak je i Lebron 205, 206 cm. Ali Kevin Durent je i po 15-20 cm viši od ovih momaka. Sa tom dužinom, on je najneodbranjiviji čovek koji je ikada stvoren gledajući sa napadačke strane. Može da šutira, da dribla, da dodaje, da krene na ulaz, on može sve. Trenutno je bukvalno na vrhuncu svoje karijere.”

Džeferson je jedan od onih koji su i te kako podobni da pričaju o Durentovom umeću. Gledao je iz prvih redova kako Kej Di maltretira njegove Kavse u finalu 2017. godine. Jedan od najboljih igrača planete tada je beležio 35.2 poena u utakmicama finala.

Durentov Golden Stejt je dobio oba meča kod kuće u seriji protiv Hjustona i vode sa 2-0. Treći meč kontroverzne serije na programu je u noći izmedju subote i nedelje, u 02:30.

Podelite vest: