Džo Lejkob: “Moj cilj je da Stef i Klej budu Ratnici zauvek”

Golden State Warriors

Džo Lejkob: “Moj cilj je da Stef i Klej budu Ratnici zauvek”

Golden State Warriors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 11.05.2019. Foto: NBC Sports

Ne jenjavaju emocije nakon velike pobede Golden Stejta u Hjustonu, bez Durenta i Demarkusa Kazinsa. Džo Lejkob, vlasnik Voriorsa, izjavio je kako je njegov cilj da Stef Kari i Klej Tompson ostanu u dresu Ratnika celu svoju karijeru.

“Očigledno, moj cilj je da ih zadržim u našoj organizaciji zauvek. To je naš cilj, videćemo šta će se desiti.”

Lejkob nije krio ni da sa Klejom Tompson deli posebnu vezu, momkom koji mu je prirastao srcu momentalno nakon što je kupio tim, još 2010. godine:

“Imam specijalnu vezu sa njim. Oduvek sam imao. On je prvi igrač kojeg smo draftovali otkad sam kupio tim. Baš prvi. Oduvek sam sam osećao posebnu privrženost. Ljudi me pomalo ismevaju, uvek pričam – volim Kleja, volim Kleja. Jednostavno je tako. On je iskren, tako iskren. Nema sranja sa njim. Ima nešto posebno u vezi sa njim, gajimo specijalan odnos.”

Klej Tompson će na leto postati ograničeno slobodan igrač i postoji plejada timova koji će želeti da ga dovedu u svoje redove. Poslednjih dana se nekim gestovima Tompson ipak moglo videti da je njegovo srce u Ouklendu.

S druge strane, da li ova izjava Lejkoba može da znači i da se pomirio sa činjenicom da Kevin Durent od sledeće sezone neće nositi dres Golden Stejta?

Podelite vest: