Ker: “Naš identitet? Dvostruki uzastopni šampioni!”

Golden State Warriors Plej-of

Ker: “Naš identitet? Dvostruki uzastopni šampioni!”

Golden State Warriors Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 25.04.2019. Foto: sfchronicle.com

Trener Voriorsa Stiv Ker bio je jasan u svom odgovoru na pitanje koji je identitet njegove ekipe ove sezone – šampionski.

Golden Stejt Voriorsi doživeli su još jedan, neočekivan poraz, u svom pohodu ka trećoj uzastopnoj titulu, a Stivu Ker se to nije dopalo.

Detalj koji se izdvaja sa konferencije za štampu posle pete utakmice je odgovor trenera šampiona na pitanje koji je identitet njegove ekipe ove sezone:

“Naš identitet? Dvostruki uzastopni šampioni. Prilično smo dobri. Kačimo šampionske banere. Igramo brzo, dobri smo u odbrani. Možda bi trebalo da vam pošaljemo video sa instrukcijama.”

Nadmeno ili ne, sve što je Ker u ovom odgovoru izjavio je potpuno tačno. Pored apostrofiranog odgovora, glavni trener Voriorsa osvrnuo se na utakmicu i iskritikovao igru svog tima:

“Bila je ovo sezona gde stvari nisu išle kao podmazane sve vreme, pa me ništa ne iznenađuje. Očekujem da odigramo bolje narednu utakmicu i pobedimo. Ovo je NBA plej-of. Pobeđuje onaj ko bude bolji u sedam utakmica i morate da igrate na obe strane parketa. Dopustili smo 129 poena na našem parketu. Nismo bili mi od starta utakmice.”

“Sve što smo uradili u Los Anđelesu nismo večeras. Uzeli smo stvari zdravo za gotovo i mislili smo da će sve biti kako treba. Ali kao što sam rekao pre utakmice – ovaj tim Klipersa grebe i kida cele godine. Znali smo da se neće predati bez borbe. Patrik Beverli nam je isprašio tureve.”

 

Podelite vest: