Kevin Durent počinje da trenira!

Golden State Warriors Plej-of

Kevin Durent počinje da trenira!

Golden State Warriors Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 09.06.2019. Foto: News Week

Usijale su se oči fanova Golden Stejta od sreće! Kevin Durent se danas pridružuje treninzima tima!

Durent nije razgovarao sa medijima, ali je to učinio Stiv Ker koji je rekao da će Kej Di danas trenirati sa ekipom, kao i da će nakon toga odraditi dodatni deo sa mladjim igračima tima. Ker nije mogao da sakrije optimizam da će Durent zaigrati sutra.

“Nije bitno na koliko posto će Kej Di biti, siguran sam da će imati uticaj na terenu” izjavio je Stef Kari. “Najteži deo našeg posla jeste vraćanje iz povrede. Ako se Durent vrati za petu utakmicu biće veoma dobrodošao. Vodio nas je do dve titule, biće jako lepa slika ako se vrati sutra. Znam koliko žarko želu da zaigra. On je jedan od najvećih takmičara oko kojih sam bio” dodao je Klej Tompson.

Ne može se opisati koliko bi Durent u ovom trenutku značio na terenu. Dodatno oružje, možda i najopasnije koje postoji. Ali takodje i na defanzivnom delu, još jedan odličan defanzivac, koji bi značajno pomogao u odbrani dugačkih Lenarda i Sijakama.

Kej Di je do povrede igrao jedan od najefikasnijih plejofova u poslednjoj deceniji. Beležio je 34.2 poena u proseku, jedino je Lebron beležio više u poslednjih 10 godina. 35,1 2009. godine.

Poslednju utakmicu odigrao je pre više od mesec dana, kada se u petoj utakmici serije protiv Hjuston Roketsa povredio. Peti, možda i poslednji, meč ove serije igra se u noći izmedju ponedeljka i utorka, 3 časa posle ponoći. Toronto vodi sa 3 prema 1.

(FOTO: NBC Bay Area)

Podelite vest: