Puna ambulanta Voriorsa pred treći meč

Golden State Warriors Plej-of

Puna ambulanta Voriorsa pred treći meč

Golden State Warriors Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 03.06.2019. Foto: stadiumastro.com

Klej Tompson je poslednji u nizu igrača Ratnika koji će morati na redovne posete ambulanti. On se jako čudno prizemljio nakon jednog šuta početkom poslednje četvrtine i u tom momentu istegao zadnju ložu leve noge.

Očigledno u sve većim bolovima, Tompson je nakon nešto više od dva minuta igre odšepao do klupe, nakon toga i do svlačionice.

“Iskreno, teško je reći. Ali hvala Bogu pa imamo par dana slobodno. Mislim da ću biti dobro” odgovorio je Klej upitan o igranju u trećem meču. Isto pitanje postavljeno je i Stivu Keru: “Klej mi je rekao da je dobro, ali Klej bi mogao da bude polumrtav i opet bi mi rekao da je dobro. Videćemo.”

Još jedan bitan šraf mašinerije doživeo je povredu zbog koje nije mogao da nastavi meč, a u pitanju je Kevon Luni. On je žestoko udario grudima u parket nakon prodora Kavaja Lenarda. Upitan da li će moći da zaigra u trećem meču: “To je plan. Bar ću izaći i probati. Jedino ako se probudim sutra i osećam se mnogo gore nego što mislim. U suprotnom ću probati. Imamo mnogo centara koji su sposobni. Tako da ako ja nisam na 100% ili nisam sposoban da dam maksimum, znam da će Stiv dati nekom drugom šansu. Ali još jednom kažem, probaću da igram.” Luniju je odradjen rentgen koji nije pokazao oštećenja, u taboru Voriorsa ipak planiraju da obave i pregled magentnom rezonancom.

Kevin Durent je propustio i sedmu uzastopnu utakmicu zbog povrede lista koju je zaradio još u polufinalu Zapada, protiv Hjuston Roketsa. Kej Di još uvek nije odradio niti jedan trening s timom od tog trenutka, ali je Ker pre drugog meča finala izjavio da je povreda takve vrste da će Durent može da nastupi i posle jednog odradjenog treninga sa ekipom. Opšte je vidjenje da će se naći na terenu u utakmici broj tri.

(FOTO: Sports Inquirer)

Odjednom su Demarkus Kazins i Andre Igudala medju zdravijim igračima Golden Stejta. Kazins se dugo oporavljao od povrede kvadricepsa i pokretljivost mu još uvek nije ni blizu maksimuma. Iguadala je bio na ivici da preskoči drugu utakmicu zbog povrede lista, ali je zaigrao kroz bol i postao junak. Ipak i na njihovo stanje treba obratiti pažnju pred sledeću utakmicu.

Drugi meč igra se u noći izmedju srede i četvrtka. Slobodni dani su prekopotrebni Voriorsima u ovom trenutku.

Podelite vest: