“Šef” ponovo kuva!

Golden State Warriors

“Šef” ponovo kuva!

Golden State Warriors
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 05.03.2020. Foto: The Mercury News

4 meseca, 58 utakmica i dve operacije kasnije – Stef Kari se vraća na parket!

Dvostruki MVP je 30. oktobra doživeo prelom ruke koji ga je udaljio sa terena veći deo sezone.

Stef je prvobitno trebao da se vrati na teren u nedelju, protiv Vašington Vizardsa, ali je njegov povratak pomeren za večeras i reprizu prošlogodišnjeg finala NBA lige, protiv Toronto Reptorsa.

Kari je prethodnih dana proveo vreme sa razvojnim timom Voriorsa, gde je aktivno učestvovao u 5 na 5 treninzima nakon čega je dobio zeleno svetlo da se vrati na teren.

Povratak ovog čarobnjaka sa loptom neće mnogo pomoći Ratnicima ove sezone. Ekipa se nalazi na poslednjoj poziciji Zapada sa samo 14 pobeda gotovo i matematički van plejof trke, ali će sigurno dati novu nadu navijačima pred kritično leto za upravu tima koja želi da spreči posrtanje dinastije.

Mnogi navijači Voriorsa nisu se složili sa odlukom tima da Karija vrate u sastav ove sezone. Želja za što manje pobeda i boljom pozicijom na draftu postoji, rizik od obnavljanja postoji, ali čini se da isti ovi ljudi ne shvataju kako je sportistima koji zbog povrede propuštaju duži vremenski period i koliko oni zapravo vole ovo čime se bave. Na najbolji način je to pokazao Stef, svojim poslednjim postom na Tviteru:

Podelite vest: