Harden: “Samo želimo fer suđenje”

Houston Rockets Plej-of

Harden: “Samo želimo fer suđenje”

Houston Rockets Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 29.04.2019. Foto: nbcsports.com

Superstar Hjustona Džejms Harden bio je oštar prema sudijama posle poraza njegove ekipe u prvoj utakmici polufinala Zapada.

FOTO: washingtonpost.com)

Hjuston je poražen od Voriorsa u Orakl Areni, na otvaranju serije, a pojedine sudijske odluke su bile u najmanju ruku “čudne” za igrače Roketsa. Na konferenciji za štampu posle meča, prva zvezda ekipe Džejms Harden, imao je šta da kaže po pitanju suđenja:

“Samo želim fer suđenje. Donosite odluke po pravilima. Živećemo sa rezultatima. Svi znamo šta se desilo pre par godina sa Kavajem. To može da promeni celu seriju. Sudite kako treba, a mi ćemo živeti sa rezultatom.”

I trener Hjustona Majk D’Antoni bio je nezadovoljan suđenjem. Istakao je da su mu sudije između poluvremena priznale da su propustile da dosude 4 faula pri šutu za 3 poena, što je 12 slobodnih bacanja.

Jedan od takvih “faulova” dogodio se u ključnim trenucima utakmice, kada je Harden šutirao za izjednačenje. Sudije nisu ništa svirale, a Kris Pol je potom dobio drugu tehničku i isključen je iz igre. Procenite sami:

 

Podelite vest: