Predsednik Hjustona: Isprašićemo im zadnjice sledeće sezone

Golden State Warriors Houston Rockets Plej-of

Predsednik Hjustona: Isprašićemo im zadnjice sledeće sezone

Golden State Warriors Houston Rockets Plej-of
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 11.05.2019. Foto: thebasketballnetwork.com

Nisu se još smirile strasti nakon poraza Hjustona od Golden Stejta. Nezadovoljni su u Hjustonu jer su imali šansu da pobede Ratnike na svom terenu i nakon toga zadaju udarac i izbace aktuelnog šampiona. Jedan od mnogih u taboru Hjustona koji je bio nezadovoljan nakon meča je predsednik Roketsa Tilman Fertita.

Imamo sjajne atlete, sjajne igrače i ja sam presrećan jer su Džejms Harden, Kris Pol i Erik Gordon u mom timu, ali naš protivnik se uzdigao u drugom poluvremenu, pobedio nas. Oni su pokazali zašto su šampioni, a nama ostaje da izvučemo pouke iz toga i budemo još bolji. Vratićemo se sledeće sezone i isprašićemo im zadnjice!”

Voriorsi su poslednji period utakmice, predvođeni Karijem, koji je bio maestralan, dobili sa 10 poena prednosti.

Došli su na naš parket i isprašili su nam zadnjice! Nadigrali su nas sa 10 poena u poslednjoj četvrtini, pobedili, pokazali da su šampioni. Tvrdim vam da su Kris Pol, Džejms Harden i ostali momci veoma nezadovoljni zbog poraza. Neprihvatljivo je da su nas tako nadigrali u poslednjoj četvrtini. Moramo da budemo bolji. Znam da ćemo se u narednom periodu uzdići i naše vreme tek dolazi.”

Nastavio je Tilman i pokušao da bude slikovit, u čemu je, čini se preterao malo:

“Imali smo ih. U meču broj pet smo trebali da im zgazimo na vrat i prerežemo isti, vratimo se kući i slavimo nakon 6 odigranih mečeva.”

Podelite vest: