Vol željan igre, uskoro ponovo na terenu?

Houston Rockets

Vol željan igre, uskoro ponovo na terenu?

Houston Rockets
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 27.11.2021. Foto: FanSided

Džon Vol je, u dogovoru sa upravom Roketsa, van redovnog protokola za utakmice od starta sezone. To bi uskoro moglo da se promeni.

Kako prenosi Adrijan Vojnarovski, Džon Vol je pokrenuo razgovore sa generalnim menadžerom tima, Rafaelom Stounom, o povratku u aktivni deo rostera.

Prvobitni dogovor bio je zasnovan na obostranoj želji da se pronađe trejd partner nekadašnjem All Star igraču, ali to je nemoguća misija iz nekoliko razloga. Volov ugovor je preveliki i malo je onih koji mu mogu izravno isparirati, te je jedino realno rešenje otkup ugovora i dogovor igrača i tima. Čini se ipak da nekadašnji plejmejker Vašingtona nije spreman da se oprosti od većeg dela novca koji mu sleduje ove i naredne sezone.

Nema sumnje da bi Vol kvalitetom doneo mnogo mladoj ekipi Hjustona, ali njihov trenutni put je razvoj mladih snaga. Ukoliko bi se vratio na teren, Rakete i Džon bi morali naći balans respekta i minuta prema karijeri nekada jednog od najboljih plejmejkera lige, a da pritom ostave dovoljno prostora za Džejlena Grina, Kevina Portera mlađeg i ostatak plejade talentovanih košarkaša.

Podelite vest: