Majls Tarner jasno iskazao svoje nezadovoljstvo

Indiana Pacers NBA

Majls Tarner jasno iskazao svoje nezadovoljstvo

Indiana Pacers NBA
Autor: Datum objave: 10.12.2021. Foto: 8 points. 9 seconds

Pre nekoliko dana, Indijana Pejsersi su svima jasno stavili doznanja da kreću u rekonstrukciju tima. Na taj način, najbolji igrači tima Domantas Sabonis, Keris Lavert, Malkom Brogdon i Majls Tarner stavljeni su na raspologanju da u vidu nekog trejda sa drugim timom promene sredinu. Zadnje pomenuti ionako nije bio zadovoljan svojom ulogom u timu i to jasno i otvoreno priznao.

U intervjuu za “The Athletic” pričao je o trenutnoj situaciji i o tome kako sebe vidi u timu Indijane:

“Jasno je da me ovde vide samo kao igrača uloge. Ja želim nešto više od toga, želim da imam više prilike da se dokažem. Ovde me ne cene dovoljno. Nisam igrač koji bi trebao da bude u rotaciji, smatram da sam više od toga i da zaslužujem adekvatnu priliku da to i pokažem.”

Poslednje 3 sezone, Tarnera su trenirala 3 različita trenera i smatra da je kod svakog pružio sve od sebe i pokušao da se prilagodi na najbolji mogući način:

“Zaista se trudim da dam sve od sebe i pronađem sebe u ulozi koju trener zahteva od mene. To je bio slučaj prethodne 2-3 sezone. Trudio sam se da svaku ulogu koju mi je trener dodelio odigram na najvišem mogućem nivou i mislim da sam u tome uvek uspevao. Pokazao sam da mogu da odradim ono što je do mene.”

Trenutno su najaktuelnije glasine da su Njujork Niksi zainteresovani za usluge trenutnog centra Indijane, a samo je pitanje vremena kada će Tarner postati bivši i naći novu sredinu gde će se potruditi da potvrdi svoje reči i dodatno dokaže sebe  u NBA svetu.

Podelite vest: