Dok Rivers uporedio svoje igrače sa bubašvabama

LA Clippers Plej-of

Dok Rivers uporedio svoje igrače sa bubašvabama

LA Clippers Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 17.04.2019. Foto: stern.de

Ekipa Los Anđeles Klipersa ima novi nadimak – Bubašvabe.

 (FOTO: theundefeated.com)

Posle istorijskog preokreta i pobede nad favorizovanim Golden Stejtom, Dok Rivers imao je samo reči hvale za svoje igrače.

Za portal The Undefeated trener Klipersa izjavio je: “U šali ih zovem bubašvabama zato što nikada ne umiru, ne žele da vas puste. Prihvataju poraz. Prihvataju pobedu. Prihvataju sve. Sjajni su za treniranje. Nastavljaju da se bore.”

I Stiv Ker, glavni trener Voriorsa imao je šta da kaže povodom velikog uspeha Klipersa. “Bili su sjajni. Pogađali su. Bili su gladni. Ostali su povezani. Borili su se zajedno.” izjavio je trener aktuelnog šampiona.

Na novi nadimak reagovali su i igrači Klipersa. Geret Temple rekao je da ljudi misle da mogu da ubiju bubašvabe, ali one se uvek vraćaju. Danilo Galinari imao drugačiju reakciju. Italijan je izjavio (prenosimo na engleskom): “I don’t know what roach is, but if Doc says it, I will take it.”

Voriorsi su, iako oslabljeni,  i dalje veliki favoriti, ali “Bubašvabe” su pokazale da ih ne treba otpisivati. Sledeća utakmica igra se u noći između četvrtka i petka, sa početkom u 4.30č.

 

Podelite vest: