Kavaj operisan

LA Clippers

Kavaj operisan

LA Clippers
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 14.07.2021. Foto: Raptors Rapture

Prva zvezda Los Andjeles Klipersa, Kavaj Lenard, uspešno je operisan.

Kavaj je u četvrtom meču serije protiv Jute delimično pokidao prednje ukrštene ligamente desnog kolena. Iako su se mnogi nadali da će se vratiti na teren u nekom trenutku finala Zapada, to je očigledno bilo daleko od realnog očekivanja.

Klipersi su objavili da još uvek nije poznato koliko će Lenard odsustvovati. Džef Stots, poznati analitičar dao nam je i mali uvid i uporedio slične povrede igrača iz skorije budućnosti. Centar Vašingtona, Tomas Brajant i Spenser Dinvidi su išli na operacije zbog kidanja prednjih ukrštenih ligamenata drugog stepena. Propustili su po više od 60 utakmica, a Dinvidi je bio spreman za košarkaške treninge nakon 6 meseci. Očekujte da oporavak Kavaja zadje duboko u narednu sezonu.

Ovo sada označava početak moguće turbulentnog leta za Kavaja i Kliperse. Lenard ima opciju po kojoj bi ovog leta postao slobodan igrač, takodje može da potpiše novi ugovor i bez korišćenja opcije. S druge strane, pojavile su se informacije da nekoliko timova već mesecima kuje planove kako bi privoleli Lenarda u svoje redove. Medju poznatima su Majami Hit i Dalas Maveriksi.

 

Podelite vest: