Čarls Barkli ne očekuje velike promene u Lejkersima

LA Lakers Legende

Čarls Barkli ne očekuje velike promene u Lejkersima

LA Lakers Legende
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 02.06.2022. Foto: USA Today

Legenda lige i trenutni analitičar TNT-a, Čarls Barkli, ne očekuje da će Darvin Hem, novi trener Lejkersa, uspeti da uradi mnogo više sa ekipom.

Nakon široke potrage za glavnim trenerom, koja je uključivala Terija Stotsa i Kenija Etkinsona, uprava Jezeraša se odlučila za pomoćnika u štabu Majka Budenholzera.

Prvi i glavni zadatak Darvina Hema biće da povrati status franšize nakon katastrofalne sezone pod bivšim trenerom, Frenkom Vogelom. Koliko je to Vogelova greška, pitanje je, ali on je za sada jedini koji je platio ceh.

Što se Hemovog posla tiče, Ser Čarls ima svoje sumnje:

“Drago mi je da je Darvin dobio šansu, zaslužio ju je. On je fin momak, a još ćemo videti kakav je trener. Međutim, slušaj, ako je jedan trener približnih godina kao njegovi igrači, taj tim svakako neće biti dobar.”

Čak je gostovao u čuvenom šou Dena Patrika. Video sa tog gostovanja možete pogledati ispod, a mi bismo izdvojili još jedan deo:

“Lejkersi imaju ozbiljnu dilemu pred sobom. Njihov najbolji igrač će uskoro napuniti 40 godina. Entoni Dejvis nikada nije bio zdrav. Očigledno, Rasel će biti tu i sledeće godine, tako da ono što je zaista loše u ovoj situaciji jeste da će to biti isti tim kao ove sezone. Nakon toga će Lebron biti godinu dana stariji i tek tada Rasel neće više biti na platnom spisku.”

Podelite vest: