Derozan: Želeo sam u Lejkerse

Chicago Bulls LA Clippers LA Lakers

Derozan: Želeo sam u Lejkerse

Chicago Bulls LA Clippers LA Lakers
Autor: Datum objave: 16.11.2021. Foto: San Antonio Express-News

Pre nego što je pristao na trogodišnji ugovor vredan 81 milion dolara sa Bulsima, Derozan je verovao da će otići u Los Anđeles, rekao je sinoć nakon utakmice Krisu Hejnsu iz “Yahoo Sports-a”.

Kako Hejns navodi, Demarov agent Aron Gudvin danima pred otvaranje slobodnog tržišta radio je na tome da dogovori “sign-and-trade” kako bi svog klijenta poslao u Lejkerse. Ipak, pregovori su vremenom postajali sve slabiji pošto su se iz Los Anđelesa okrenuli Raselu Vestbruku.

,,Osećao sam da je odlazak u Lejkerse gotova stvar i da ćemo to privesti kraju. Hteo sam da se vratim kući”. – rekao je Demar, pa nastavio:

,,Poslovna strana stvari jednostavno nije uspela. Nekoliko se stvari nije slagalo. To je samo deo posla, deo igre. Sledeća opcija definitivno je bio Čikago. Dakle, gledajući unazad, dobro je ispalo”.

,,Sign-and-trade” za Derozana ograničio bi Lejkerse na 143 miliona dolara u kepu za ovu sezonu, tako da je razumljivo što su isti odradili trejd za igrača sa već postojećim ugovorom.

Pored njih, Klipersi su takođe želeli Demara u svojim redovima. Ipak, kako ovaj 32-godišnjak kaže, bilo je razgovora, ali situacija nije došla do te tačke ozbiljnosti kao sa Lejkersima.

 

 

Podelite vest: