Dramond novi igrač Lejkersa

Cleveland Cavaliers LA Lakers Potpisi

Dramond novi igrač Lejkersa

Cleveland Cavaliers LA Lakers Potpisi
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 28.03.2021. Foto: Raptors Rapture

Nakon što postane potpuno slobodan igrač, Andre Dramond će prihvatiti ponudu Los Andjeles Lejkersa i najverovatnije postati novi startni centar ekipe.

Dvostruki “All Star” igrač našao je zajednički jezik sa ekipom Klivlenda i sporazumno raskinuo ugovor pre nekoliko dana, a sada će igrati u mnogo značajnijim NBA mečevima kao član slavnog tima iz “grada andjela”.

Bivši centar Detroita je godinama važio za jednog od najtalentovanijih igrača lige na svojoj poziciji, ali i pored svih atletskih predispozicija nije uspeo da napravi sledeći korak, da se njegov doprinos značajnije oseti na utakmicama njegovog tima.

U toku prošle sezone razmenjen je bukvalno za “kusur” sa Klivlendom, a nakon što se Kavsi početkom ove sezone umešali u trejd Bruklina i Hjustona i dobili Džereta Alena kao centra budućnosti tima, jasno je bilo da će Dramond postati višak.

Lejkersi, nezadovoljni onime što su Gasol i Herel pružili do sada na poziciji pet, već dugo su se vodili u javnosti kao prvi favorit za Dramondov potpis, a to je danas i potvrdjeno.

Jezeraši su u paklenom nizu utakmica bez svoja dva najbolja igrača, Džejmsa i Dejvisa, tako da je svako pojačanje i više nego dobrodošlo.

Podelite vest: