Džoš Hart: “Delovalo je kao da su samo Lebron i Kaldvel Poup sigurni”

LA Lakers

Džoš Hart: “Delovalo je kao da su samo Lebron i Kaldvel Poup sigurni”

LA Lakers
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 05.06.2019. Foto: heavy.com

Da stvari ne treba raditi toliko javno na svojoj koži osetili su Lejkersi kada su pokušali da trejduju praktično pola tima za Entonija Dejvisa. Stvorena je loša atmosfera u ekipi, a Džoš Hart je govorio o tome u podkastu Inside the Green Room.

(FOTO: youtube.com)

“Bilo je toliko loše zato što je izneto u javnost. To je bio najveći problem. Sve što se dešavalo je procurelo. Očigledno, ja ne znam, ali moglo je biti istina, a moglo je i da ne bude” rekao je Hart.

Da podsetimo, Entoni Dejvis zatražio je da bude trejdovan iz Nju Orleansa, a tražena destinacija superstara Pelikansa bili su Lejkersi. Čelni ljudi franšize iz Los Anđelesa, tada na čelu sa Medžikom Džonsonom, ponudili su praktično pola tima za Dejvisa, a dostupni za trejd nisu bili jedino Lebron Džejms i Kaldvel Poup, čiji su predstavnici isti kao Dejvisovi.

Predstavnici Pelikansa odbili su sve pokušaje Jezeraša, Dejvis je ostao član rostera, a stvari koje su bile manje-više javne, uticale su izuzetno loše na moral ekipe.

“Delovalo je kao da niko nije nedodirljiv, osim Lebrona i Poupa. On su jedini znali da ne idu nigde. Srećom po mene, moje ime nije bilo u priči do poslednjeg dana, kada su skoro svi u rosteru bili u principu “u ponudi”. Bila je to čudna situacija” izjavio je Hart.

(FOTO: msn.com)

Ipak, Kaldvel Poup je uključen u jedan od trejd paketa, ali u poslednjim trzajima Jezeraša da postignu željeni cilj, koji, naravno, nisu uspeli. Za sada, s obzirom da Entoni Dejvis i dalje želi da ode iz Nju Orleansa, a Lejkersi su  među željenim destinacijama za jednu od najvećih zvezda lige. Prvi pik sa drafta 2012. želja je još nekih timova, kao što su Boston, Njujork, Bruklin, ali i drugi tim iz Los Anđelesa – Klipersi.

 

Podelite vest: