Hauard pre Dejvisa po mišljenju Mekgrejdija

LA Lakers Legende NBA

Hauard pre Dejvisa po mišljenju Mekgrejdija

LA Lakers Legende NBA
Autor: Datum objave: 16.11.2021. Foto: The GeorgeTown Voice

Nedavno je lista od 75 najboljih igrača u istoriji  koju je NBA liga objavila izazvala puno polemika i kontroverzi. Mnoga velika imena su izostavljena, a na njoj su se našli neki igrači koji možda to nisu zaslužili. Povodom te liste, oglasio se legendarni Trejsi Mekgrejdi,koji takođe nije na njoj, i rekao da je prednost na toj listi trebao da ima Dvajt Hauard pre Entoni Dejvisa.

“Dvajt Hauard zaslužuje da bude na toj listi. Osam godina zaredom bio je nezaustaljiv i dominantan. Ne mogu da verujem da neki koji se nalaze na toj listi,poput Entonija Dejvisa, pritom ne želeći ništa da oduzmem od njega i njegove karijere, ali došao je u Lejkerse i osvojio titulu sa Lebronom.”

Mekgrejdi se zapitao sledeće:

“Ako bi se Entoni Dejvis povukao ovog trenutka mislite da je imao bolju karijeru od Dvajta Haurda? Nema šanse.”

Smatra da ova lista nije previše relevantna budući da se na njoj ne nalaze još neka velika imena:

“Zbog same ove činjenice, ne mogu da budem ljut zbog odabira ove liste. Toni Parker je jedan od igrača koji takođe nije na njoj, a itekako zaslužuje. Neki igrači nisu na njoj koji bi trebalo da budu, a ima i onih koji se tu nalaze nezasluženo. Smatram da pojedinci koji se ne nalaze na njoj imaju mnogo bolja dostignuća od nekih na listi.”

Da li je Mekgrejdi stao na stranu Hauarda zato što su obojica tokom svojih karijera branili boje Orlanda i malo mu je povređena sujeta zato što nije odabran ili je njegovo mišljenje na mestu ?

 

 

Podelite vest: