Lebron Džejms naterao obezbeđenje da izbaci dvoje navijača sa utakmice

LA Lakers NBA

Lebron Džejms naterao obezbeđenje da izbaci dvoje navijača sa utakmice

LA Lakers NBA
Autor: Datum objave: 25.11.2021. Foto: USA Today

Lebron Džejms se vratio u velikom stilu nakon meča suspenzije, ubacio je Indijani 39 poena i vodio Lejkerse do trijumfa u Indijanapolisu rezultatom 124:116 nakon produžetaka.

Dva i po minuta pre kraja produžetka, desila se jedna krajnja nesvakidašnja situacija koja je rezultirala reagovanjem obezbeđenja u dvorani. Naime, Lebron Džejms je prišao do sudije i odveo ga do navijača Indijane koji su sedeli u prvom redu i zahtevao da se oni odstrane sa daljeg toka meča.

Najverovatnije nezadovoljan njihovim ponašanjem i raznim gestikulacijama tokom meča, gde je sve kulminiralo kada je u napadu pre čuvao Sabonisa upravo ispred ovih navijača, Džejms se požalio kod sudija. Navijači su odmah nakon Džejmsovog prigovara “isterani” iz dvorane. Devojka dok je napuštala dvoranu nije ostala dužna, pa je tako gestikulirala plač sa pogledom usmerenim ka Lebronu.

Nakon meča, rekao je sledeće o gore pomenutoj situaciji:

“Generalno nemam problem, ali postoji razlika kada navijaš za svoju ekipu, zviždiš protivniku, ne želiš da bude uspešan,ali ne treba da se prelazi granica i da se to čini nepristojnim gestovima i rečima. Na taj način nikad ne bih rekao nešto niti navijaču niti igraču.”

 

Podelite vest: