Lebron je bio zatečen Medžikovom odlukom da se povuče

LA Lakers

Lebron je bio zatečen Medžikovom odlukom da se povuče

LA Lakers
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 05.05.2019. Foto: theundefeated.com

U svojoj emisiji “The Shop” Lebron Džejms je govorio o trenucima kada je saznao da se Medžik Džonson povlači sa mesta predsednika košarkaških operacija.

(FOTO: lakersnation.com)

Najbolji igrač Lejkersa Lebron Džejms je u svom prvom javnom obraćanju o Medžikovom napuštanju pozicije u Lejkersima izrazio nevericu. Džonson je objavio povlačenje sa mesta predsednika košarkaških operacija u franšizi iz Los Anđelesa 9. aprila, pre poslednje utakmice sezone protiv Portlanda.

Navodni razlog povlačenja jednog (ako ne i najvećeg) od najvećih Lejkera ikad je nesporazum sa upravom organizacije.

O ovom potezu Džonsona Lebron je saznao dok se istezao, pre utakmice sa Portlandom. Iako nije igrao, Lebron se nalazio u svlačionici kada ga je dugogodišnji prijatelj i biznis partner Rendi Mims obavestio o Medžikovoj odluci.

Reakcija najboljeg igrača sveta dovoljno govori o njegovom iznenađenju:

“Čoveče, ne zaje*avaj me!”

Lebron je proverio telefon i zatim se i lično uverio u dešavanja u organizaciji.

“Došao sam da budem deo organizacije Lejkersa posle razgovora sa Medžikom (prošlog leta) i on mi je rekao da želi da napravi “Šoutajm” ponovo, a ja sam hteo da budem deo procesa.” izjavio je Džejms u svojoj emisiji.

“Objasnio mi je da će prva sezona biti teška…ali sam bio ok sa time. U svojoj 16. sezoni ne bi trebalo da brinete o procesu, a pogotovo ne ja, zato što stalno želim da osvajam titule.” 

“Čudno je što je otišao odjednom. Mogao je bar da kaže “Hej, Lebrone, poljubiš mi zadnjicu, ja odlazim.” i ja bih bio ok sa time. On nije ni to uradio.”  dodao je Lebron.

Podelite vest: