Medžik podneo ostavku!

LA Lakers

Medžik podneo ostavku!

LA Lakers
Autor: Datum objave: 10.04.2019. Foto: Mike Pont/Wirelmage

Neverovatna i više nego iznenađujuća vest stiže nam iz Los Anđelesa – Medžik Džonson više nije predsednik Lejkersa zadužen za “košarkaške operacije”!

“Bio sam mnogo srećniji dok nisam došao na ovu funkciju i to je glavni razlog.” – rekao je Medžik i dodao: “Nisam lično obavestio vlasnicu Lejkersa, Džini Bas, nisam imao snage da joj to u lice saopštim. Teško je kada ovoliko volite ovu organizaciju, teško je kada volite neku osobu koliko ja volim Džini.”

Medžik Džonson je imao blistavu igračku karijeru, svakako jednu od najboljih u istoriji NBA lige, međutim, sve što je posle toga radio nije se baš pokazalo toliko produktivnim.

Na ovu funkciju je u Lejkerse došao u februaru 2017. godine i, ono što je naročito bilo upečatljivo tokom ove dve godine je da su njegove odluke i izjave više nailazile na negodovanja i neodobravanja nego na podršku, a činjenica je da se tim iz Los Anđelesa tokom njegovog mandata nije previše pomakao sa “mrtve tačke”.

“Od kada je preuzeo funkciju predsednika tima, Medžik Džonson se nije dovoljno posvetio. Često je putovao i nije bio sa timom. Vreme koje je provodio u prostorijama kluba je bilo limitirano. Nije radio previše skauting. Vođenje jednog NBA tima zahteva ogromnu količinu posvećenosti, vremena i energije” – izjavio je insajder, Adrijan Vojnarovski.

Podelite vest: