Pelikansi zainteresovani za Ingrama?

LA Lakers New Orleans Pelicans

Pelikansi zainteresovani za Ingrama?

LA Lakers New Orleans Pelicans
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 07.06.2019. Foto: sportingnews.com

Izvesno je da će Nju Orleans Pelikansi trejdovati Entonija Dejvisa, a jedina misterija je naredna destinacija krilnog centra. Naravno, u vrhu te liste se nalaze Los Anđeles Lejkersi, koji su već pokušali da dovedu Dejvisa u svoje redove.

(FOTO: lakersnation.com)

Ponude koje su iz organizacije Lejkersa poslali u Nju Orleans, za Entonija Dejvisa, bile su unosne i mnogi košarkaški analitičari hvatali su se za glavu zbog toga što su odbijene.

Skoro polovinu tima bili su spremni da pošalju za superstara Pelikansa Jezeraši, a konstanta u svim trejd ponudama bio je Brendon Ingram. Tadašnji generalni menadžer Pelikansa Del Dempsi odbio sve ponude za svog igrača. On je kasnije otpušten, a prema nekim navodima američkih portala, većina ljudi oko Dempsija bila je za to da se posao između dve franšize obavi jer su im se svidele ponude koje su dobili.

Kako prenosi novinar Dejv Mekmenamin, personal Pelikansa pratio je Brendona Ingrama i imaju vrlo visoko mišljenje o ovom igraču.

“Razgovarao sam sa ljudima iz organizacje Pelikansa u poslednjih par meseci i oni imaju vrlo visoko mišljenje o Brendonu Ingramu, a osim njega, bili su zaintrigirani trejd paketom koji je bio na stolu ali je odbijen” rekao je Mekmanamin.

Ingram je odigrao 52 utakmice u prethodnoj sezoni, a prosečno je beležio 18.3 poena, 5.1 skokova i 3 asistencije. Na parketu se nije našao od marta, zbog problema sa krvnim ugrušcima, a u Nju Orleansu prate medicinsku situaciju koja prati ovog momka.

 

Podelite vest: