Pregovori Tajrona Lua i Lejkersa u ćorsokaku

LA Lakers

Pregovori Tajrona Lua i Lejkersa u ćorsokaku

LA Lakers
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 08.05.2019. Foto: nba.com

Pregovori između Los Anđeles Lejkersa i Tajrona Lua nisu protekli dobro, prenosi Adrijan Vojnarovski.

(FOTO: businessinsider.com)

Dogovor između Lejkersa i Tajrona Lua nije postignut, objavio je Vojnarovski na svom tviter profilu. Dobro obavešteni novinar istakao je da su dve strane pregovarale o detaljima ugovora, kao i o osobolju koje bi trebalo da čini Luov stručni štab.

Lu je bio Džejmsov favorit, zbog konekcije koju su imali tokom ere u Klivlendu, kao i činjenica da je bivši šampion sa Klivlendom osvajao titule i kao igrač sa Lejkersima.

Iz organizacije Lejkersa su želeli da jedan od asistenata bude Džejson Kid, bivši trener Bruklin Netsa i Milvoki Baksa. Navodno je Kid ostavio jak utisak prilikom intervjua za glavnog trenera Lejkersa, ali su i iz ove organizacije zadovoljni Kidovim razvijanjem mladih igrača tokom ere u Milvokiju.

Generalni menadžer Lejkersa Rob Pelinka i savetnik Kurt Rambis intervjuisali su Kida, ali on i Lu nikada nisu razgovarali o mogućnosti saradnje u Lejkersima.

Činilo se da je dogovor između obe strane blizu, pogotovo posle načina na koji je Lu proslavio rođendan.

Još uvek nije poznato da li će dve strane pokušati nove pregovore ili će se ljudi iz organizacije slavne franšize okrenuti drugim kandidatima.

 

 

Podelite vest: