Šek je jasan: “Klej Tompson treba da bude najplaćeniji Lejker ikada”

LA Lakers

Šek je jasan: “Klej Tompson treba da bude najplaćeniji Lejker ikada”

LA Lakers
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 05.06.2019. Foto: essence.com

Legenda Lejkersa i NBA lige Šekil O’Nil dao je jasan savet ljudima iz svoje bivše franšize: “Privolite Kleja Tompsona da dođe tako što ćete mu ponuditi da postane najplaćeniji Lejker ikada!”

(FOTO: cbssports.com)

Lejkersima očajnički treba pomoć za Lebrona Džejmsa, a Šekil O’Nil je u emisiji The Big Podcast with Shaq izneo detaljan plan u tri faze, o tome kako bi on prišao pojačanju rostera.

“Da sam na poziciji na kojoj je bio Medžik, prva stvar koju bih uradio je da posle finala stupim u kontakt sa Klejom Tompsonom” izjavio je Šek u  emisiji The Big Podcast with Shaq.

“Rekao bih mu da mu ističe ugovor, kao i Kevinu Durentu i još mnogim igračima. Da mi možemo da mu ponudimo novac koji drugi ne mogu. Postao bi najplaćeniji Lejker u istoriji franšize. Želeli bismo da dođeš da igraš sa Lebronom, želimo da ovo mesto ponovo zaživi. Želimo da dođeš u Los Anđeles” dodao je Šek.

“Nazvao bih ga lično i rekao bih mu da bi postao najplaćeniji Lejker ikada. Šek, Kobe i Medžik nisu bili plaćeni toliko, a ni Lebron ne zarađuje cifru koju bi ti. Želimo da izgradimo tim oko tebe i Lebrona. Šta kažeš?” rekao je gorostas i dodao “Ako Klej osvoji ove sezone imaće četiri prstena. Ali znate šta? Nije glavni šraf ekipe, ali može da dođe u Los Anđeles i to da postane.”

(FOTO: goldenstateofmind.com)

Druga i treća faza Šekovog velikog plana su dovođenje Kembe Vokera i Entonija Dejvisa u Los Anđeles. Zvezda Šarlota je slobodan agent, ali prema sopstvenim rečima njegov prioritet je ostanak u Šarlotu. Sa druge strane, za Entonija Dejvisa Lejkersi bi morali da pošalju unosnu trejd ponudu i da se nadaju da ostale zainteresovane franšize za usluge superstara Pelikansa ne pošalju bolju.

I dok se prave kombinacije i vrbuju igrači, iz organizacije Golden Stejta rade na oporavku Kleja Tompsona, koji je upitan za treći meč finalne serije protiv Toronta. Iako bek Voriorsa na leto postaje slobodan agent, vlasnik franšize Džo Lejkob izjavio je kako želi da Tompson ostane deo organizacije do kraja karijere. 

Podelite vest: