Zanimljivo leto je pred Lebronom

LA Lakers

Zanimljivo leto je pred Lebronom

LA Lakers
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 01.04.2019.
Nešto duže leto Lebron Džejms će iskoristiti za… trening?
Prvi put posle 2010. učesnik finala NBA lige neće biti Lebron Džejms.
Kralj će, takođe, propustiti plej-of prvi put posle 2005, a Lejkersi su odlučili i da dodatno odmore svoju zvezdu, na poslednjih 6 sezonskih utakmica.
Sve ovo je nešto na šta najbolji igrač današnjice nije navikao, ali će leto iskoristiti za dodatno treniranje.
Naime, u jednom intervjuu za Atletik, Lebron je izjavio kako nije navikao na “ekstra dane u predsezoni” i da će to iskoristiti za dodatni odmor i trening.
Superstar Lejkersa dodao je da će morati da smisli novu strategiju za letnje planove, zbog dodatnih dana koje mu je prerano završena sezona omogućila.
Lebron će početi sa snimanjem “Svemirskog basketa 2” ovoga leta, a film bi trebalo da izađe 2021. godine.
Iako je veliki fan Grega Popoviča, Džejms neće biti deo ekipe proslavljenog trenera u pohodu na svetsko zlato, na Svetskom prvenstvu u Kini. Ali je Lebron ostavio mogućnost odlaska na Olimpijadu 2020. godine.
U nešto “lošijoj” sezoni u svojoj karijeri, najbolji igrač današnjice beležio je prosečno 27.4 poena, 8.5 skokova i 8.3 asistencije po utakmici.  Pretekao je na večnoj listi strelaca Majkla Džordana na 4. mestu.
Lebron je propustio po prvi put u karijeri 17 uzastopnih utakmica zbog povrede, što je umnogome uticalo na sezonu Lejkersa kao i na ovaj nešto duži odmor za kralja.
Podelite vest: