Detroit pregažen, demonstracija sile Milvokija

Detroit Pistons Milwaukee Bucks Plej-of

Detroit pregažen, demonstracija sile Milvokija

Detroit Pistons Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Uroš Živković Datum objave: 15.04.2019. Foto: nba.com

Kada je pred sam početak meča došla i zvanična potvrda da će Pistonsi u prvom susretu serije nastupiti bez svog najboljeg igrača, svi su se momentalno složili da će ovo biti lagana i ubedljiva pobeda Baksa.

Možda ne baš toliko ubedljiva kao što je na kraju bila, ali gosti iz Mičigena su bukvalno pregaženi i poniženi. Razlika je išla čak i do 43 poena, a krajnji rezultat je glasio 121:86 u korist domaćina.

Situacija oko Blejka Grifina je i dalje vrlo neizvesna, on bi trebalo da nastupi u drugom meču, ali to još uvek nije potvrđeno.

Bez namere da ovo bude neko, klasično navijačko nipodaštavanje, ali Blejku bi ipak najpametnije bilo da zaleči to koleno do kraja i da se skroz oporavi, jer, Detroit u ovoj seriji, čak i sa njim u sastavu, apsolutno neće imati šta da traži!

Očekivano, Janis Adetokumbo je predvodio svoj tim sa 24 poena, 17 skokova i 4 asistencije i to za nešto manje od 24 minuta igre. Erik Bledso je zabeležio 15 poena i 5 asistencija, Midlton je doprineo sa 14 poena, 5 skokova i 4 asistencije, a zapažen učinak imao je i Sterling Braun koji je, pored 11 poena, upisao i 7 asistencija i po 3 skoka i ukradene lopte.

Kod gostiju, niko se nije posebno istakao, verovatno zato što je ovaj meč praktično bio rešen već posle prvih par minuta, ali treba istaći učinak Luka Kenarda, koji je sa klupe ubacio 21 poen i bio najfekasniji u svom timu. Dramond je zabeležio dabl-dabl sa 12 poena i isto toliko skokova.

Sledeći meč ove serije igra se u noći između srede i četvrtka u 2h po našem vremenu.

Podelite vest: