Dopušta li se Drejku previše? Budenholzer misli tako!

Milwaukee Bucks Plej-of Toronto Raptors

Dopušta li se Drejku previše? Budenholzer misli tako!

Milwaukee Bucks Plej-of Toronto Raptors
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 23.05.2019. Foto: jsonline.com

Trener Milvokija oštro je osudio ponašanje poznatog repera pored aut linije.

(FOTO: tmj4.com)

Drejk je rođen u Torontu i veliki je navijač istoimene franšize. Podrazumeva se da njegovo ime nosi sa sobom ulaznice za mesta pored samog parketa, pa je često meta kamermana. Treneru Baksa se nije dopalo Drejkovo ponašanje tokom serije protiv njegove ekipe, pa je to i komentarisao. 

“Reći ću, ponovo, jer vidim to na tajm-autima, ali nisam siguran da bilo koja druga osoba osim trenera ili igrača, sme da pristupi terenu. Ne znam koliko vremena provodi na parketu. Sigurno na terenu nema mesta za navijače, ili šta god već Drejk predstavlja za Toronto. Znate, postoje linije i granice s razlogom, i kao što sam već rekao, liga obično dobro rešava te stvari”, izjavio je Budenholzer.

“Povremeno vidimo Drejka da učestvuje u tajm-autima, da bodri igrače Toronta”, dodao je trener Baksa. “Priča sa sudijama. Pokušavam da to ignorišem i fokurisam se na svoj tim i šta mi treba da radimo.”

Da li poznato ime treba da nosi i veće privilegije od boljih mesta u hali – procenite sami:

Poznati reper na svom instagram profilu “odgovorio” je vrlo jednostavno:

(FOTO: twitter.com/Sportsnet)

Učesnik ovog mini cirkusa bio je i trener Toronta Nik Nurs. Naime, posle jednog poseda Reptorsa u kojem su profitirali trojkom Vanvlita, dok je ispod koša Adetokunbo napravio faul nad Ibakom i poslao ga na liniju za slobodna bacanja, Drejk je “izmasirao” trenera “svoje” ekipe.

Nurs se oglasio izjavom:

“Nisam ni znao šta se desilo dok mi neko nije pokazao fotografiju. Nisam ni osetio. Toliko sam bio obuzet utakmicom.”

Hm, malo nam je teško da poverujemo u ovo. Da li Majk Budenholzer ima pravo – dopušta li se Drejku previše i treba li liga to da sankcioniše?

 

 

Podelite vest: