Gomila para za Džrua Holideja

Milwaukee Bucks

Gomila para za Džrua Holideja

Milwaukee Bucks
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 04.04.2021. Foto: NBA.com

U Milvokiju su očigledno oduševljeni igrama Džrua Holideja i lakoćom s kojom su ga uparili sa dva lidera tima, Janisom Adetokumbom i Krisom Midltonom, te su se odličnim bekom dogovorili o nastavku saradnje.

Holidej će za četiri godine u Milvokiju zaraditi 160M$, s tim da je poslednja sezona opcija igrača, tako da bi Džru mogao na leto 2024. godine ponovo da postane slobodan igrač.

Milvoki je, nakon “sporog” starta, pobedio u čak 16 od poslednjijh 20 mečeva i čvrsto drži treće mesto na Istoku, sa afinitetom da se i na kraju ove sezone nadju na samom vrhu po mnogima slabije konferencije u ligi.

Pored činjenice da ima mnogo manje prostora, igrajući iza dva kvalitetna napadača, Džru igra možda i najbolju sezonu karijere. Bar po procentima šuta to je svakako slučaj – 51% iz igre i 39% za 3 poena. Sinoć je, u odsustvu Adetokumba, predvodio svoj tim do pobede protiv Sakramento Kingsa, sa 33 poena i 11 asistencija.

Baksi su ovako “zaključali” svoja tri najbolja igrača na dugogodišnje ugovore i obezbedili budućnost tima, velika pobeda za jednu malu marketinšku sredinu kao što je Milvoki.

Podelite vest: