Janis: “Mi smo najbolji tim u ligi”

Milwaukee Bucks Plej-of

Janis: “Mi smo najbolji tim u ligi”

Milwaukee Bucks Plej-of
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 24.05.2019.

Superstar Milvoki Baksa Janis Adetokunbo izjavio je da je njegov tim najbolji u ligi i da se neće povući, bez obzira na to što gube 3:2 u seriji protiv Toronta.

(FOTO: sports.yahoo.com)

Reptorsi su slavili u Viskonsinu i poveli u seriji finala Istoka, a u Kanadi će imati priliku da završe posao i plasiraju se u prvo veliko finale u istoriji franšize.

No, na tom putu i dalje imaju Milvoki Bakse, koji su po prvi put ove sezone izgubili tri utakmice zaredom. Najbolji igrač ekipe Janis Adetokunbo nije bio srećan posle poraza, ali je izjavio da se njegova ekipa sigurno neće povući sa ovog megdana.

“Mi smo najbolji tim u ligi. Nećemo se povući. Ako izgubimo, izgubili smo, ali nećemo se povući. To nije ono što mi radimo”, rekao je Janis za ESPN.

“Samo želim da pobeđujem”, nastavio je Janis. “Imali smo šansu da pobedimo, ali nismo. Očigledno, iznerviran sam. Neću da vas lažem. Imamo još dve utakmice.”

“Očigledno, utakmica broj 6 je vrlo važna. Izgubili smo tri utakmice zaredom i to je novo za nas. Idemo u Toronto da pobedimo na šestoj utakmici. Popravićemo ono što je loše i igraćemo dobru košarku, kao tokom cele sezone”, dodao je Janis.

Podelite vest: