Milvoki – Finiks, 2:2 (ocene)

Milwaukee Bucks Phoenix Suns Plej-of

Milvoki – Finiks, 2:2 (ocene)

Milwaukee Bucks Phoenix Suns Plej-of
Autor: Nikola Nedeljković Datum objave: 15.07.2021. Foto: NBA India

Finiks Sans

Devin Buker – 9,5

Gotovo perfektna partija Bukera, mimo problema sa greškama. Stvari koje je sinoć radio su legendarne, ali je sa par nepotrebnih prekrašaja ostavio tim na cedilu u dobrom delu poslednje deonice. Da je bio na terenu u tom periodu, mislim da bi se Baksi teško vratili.

Kris Pol – 6,5

Možda i najslabija utakmica Krisa Pola u dosadašnjem delu plejofa, a finala definitivno. Ključna greška na pola minuta do kraja rešila meč u Milvokijevu korist.

Diandre Ejton – 7,5

Bio je Diandre prisutan, igrao dobru odranu na Janisu, ali je i on naravno imao boljih utakmica. Čistio skokove koliko god je mogao.

Majls Bridžes – 7

Neprimetan u momentima kada je možda mogao da donese kvalitet timu, s druge strane ga Midlton nadigrao, pogotovo u ključnim momentima.

Dže Krauder – 8

Dže igra odlično finale. U dva meča koja su izgubili takodje je bio na nivou, odlično se bori sa Grkom kada god mu je on direktan protivnik i relativno stabilno šutira.

Kemerun Džonson – 8

Gospodin Pouzdani. Fenomenalan igrač sa klupe Finiksa, perfektno se kreće bez lopte, šutira sa samopouzdanjem i sve veći doprinos ima u odbrani.

Kemerun Pejn – 7,5

Dobra utakmica Pejna, stavljen u tešku poziciju da mora da doprinese previše u ključnim momentima zbog problema Bukera.

Tori Kreg – 7

Imao je Kreg i boljih, ali i lošijih utakmica tokom plejofa.

Monti Vilijams – 7,5

Ne može se mnogo toga zameriti Montiju, Finiks jeste vodio u velikom delu meča, pre svega stabilnom igrom. Ovo ide na dušu Pola najviše, a posle i Bukera iako je igrao fenomenalan meč, nije smeo da dozvoli da ga nema na terenu u prelomnim momentima.

Podelite vest: