Nije se dugo zadržao u Memfisu – Beverli krenuo put Minesote

"Trejdovi" Memphis Grizzlies Minnesota Timberwolves

Nije se dugo zadržao u Memfisu – Beverli krenuo put Minesote

"Trejdovi" Memphis Grizzlies Minnesota Timberwolves
Autor: Datum objave: 17.08.2021. Foto: Dunking with Wolves

Nakon dosta pokušaja da se otarase Džereta Kalvera, Timbervulvsi su konačno pronašli ekipu koja će dati konkretnu ponudu za talentovanog beka šutera. Najkonkretniji bili su Grizlisi koji su pristali da u Mineapolis pošalju tek pridošlog Beverlija, dok u suprotnom smeru uz Kalvera ide i Huančo Hernangomez.

Već duže vreme Kris Finč pokušava da se reši šestog pika sa drafta iz 2019. godine koji je izabran od strane Finiksa, ali je odmah prosleđen u Minesotu u zamenu za Šarića i 11. pika istog drafta. Situacija je u jednom trenutnku bila toliko loša da je generalni menadžer Gerson Rosas naglasio da Kalvera pristaje da trejduje za samo pika druge runde drafta. Na kraju, dobili su iskusnog plejmejkera koji će svakako biti od pomoći mladoj ekipi Timbervulvsa.

Sa druge strane, Memfis dobija igrača koji za sada očigledno nije ispunio očekivanja, ail daleko od toga da nema potencijala i da ne postoji šansa da će početi da pruža partija kakve se od njega očekuju, dok Hernangomez i ne može baš da se nada nekoj bitnoj ulozi. Krilni centar Džeren Džekson Grizlisa potpuno se oporavio od povrede pri kraju prošle sezone i pokazao da je i dalje i te kako spreman da bude prva opcija na toj poziciji.

Podelite vest: