Vukovi sa ubilačkim instinktom

Minnesota Timberwolves

Vukovi sa ubilačkim instinktom

Minnesota Timberwolves
Autor: Datum objave: 23.10.2021. Foto: Celtics Life

Profesionalni sportisti će da urade sve da bi se psihički pripremili za utakmicu. Neki jedu posebnu hranu pred utakmicu, neki slušaju pesme koje im prijaju, a neki gledaju snimke gorila kako se bore do smrti.

Da, dobro ste pročitali.

Zvezda Minesota Timbervulvsa, Karl-Entoni Tauns skoro je otkrio da gleda borbu gorila do smrti pre svake utakmice i da ga to motiviše:

“Kobi je pričao jednom prilikom kako pre utakmice sluša melodije na temu Noći veštica i da ga to motiviše. Ja gledam borbu gorila do smrti i navučen sam na to. Gledam ove video snimke svaki dan i znam da ako bih ja bio na njihovom mestu da bih izašao kao pobednik. Neko bi morao da umre, ali to ne bih bio ja.”

Takođe, član čopora “vukova” Dianđelo Rasel deli sa popularnim K.A.T.-om njegove ubilačke instinkte, te je na pitanje novinara kakvo je njegovo razmišljanje ove sezone odgovorio:

“Ubiti svakoga ispred nas. Briga me ko to bio. Samo želim da pobedim tu utakmicu, da pobedim to veče, tu četvrtinu. Da pobedim sve.”

Očigledno je da su “vukovi” gladni pobeda, da instinkt ubice u njima raste svakog dana, ali da li će uspeti na kraju da ulove svoj plen videćemo u nastavku sezone.

 

Podelite vest: