Bitna karika potpisala novi ugovor! Džoš Hart ostaje u Zajonovom društvu

New Orleans Pelicans Potpisi

Bitna karika potpisala novi ugovor! Džoš Hart ostaje u Zajonovom društvu

New Orleans Pelicans Potpisi
Autor: Datum objave: 17.08.2021.

U svojoj drugoj sezoni u dresu Nju Orleansa, nekadašnji košarkaš Lejkersa, Džoš Hart, ustalio se u tim kao bitan šraf istog, što je organizacija uvidela i ponudila mu novi ugovor, čija je zvanična potvrda usledila nedugo nakon toga.

Nekadašnji student Vilanove stavio je paraf na ugovor po kojem će u naredne 3 godine zaraditi 38 miliona dolara, čime će započeti svoju treću sezonu u dresu Pelikansa, nakon velikog trejda u kome je Entoni Dejvis krenuo put Los Andjelesa, u društvo Lebrona Džejmsa, dok je, izmedju ostalog, u Nju Orleans stigao i Džoš Hart.

U sezoni koja je iza nas, ovaj kombo bek beležio je za 29 minuta u proseku nešto manje od 10 poena, 2 asistencije i čak 8 skokova, čime je definitivno  zaradio novi ugovor, a najbolju ponudu dao je upravo njegov doskorašnji tim.

Podsetimo, iza Pelikansa je već poprilično burno leto, gde su u organizaciji evidentno odlučili da u pomoć Zajonu Vilijamsonu, možda i najtalentovanijem igraču lige, priključe proverena imena poput Janisa Valančiunasa ili Devonte Grema, dok su ekipu napustili Lonzo Bol, Erik Bledso i Stiven Adams. Sve u svemu, burna sezona je pred Zajonom i družinom, kvalitet u rosteru evidentno postoji, sada ostaje samo videti kako će se ova ekipa prepuna kvalitetnih pojedinaca sklopiti u jednu celinu.

 

Podelite vest: