Dejvid Grifin: “Znamo da će ili Vilijamson ili Morant biti oduševljeni da igraju za Nju Orleans”

New Orleans Pelicans

Dejvid Grifin: “Znamo da će ili Vilijamson ili Morant biti oduševljeni da igraju za Nju Orleans”

New Orleans Pelicans
Autor: Nikola Milenković Datum objave: 22.05.2019. Foto: nba.com

Potpredsednik košarkaških operacija Nju Orleans Pelikansa Dejvid Grifin, govorio je za ESPN o Entoniju Dejvisu, kao i o potencijalnom izboru na draftu.

(FOTO: thelines.com)

Sreća je pogledala Pelikanse na lutriji, a da li će ovogodišnji prvi izbor na draftu “ubediti” svog kolegu sa izbora 2012? Dejvid Grifin smatra da se stvara okruženje koje će prijati Entoniju Dejvisu, sa kojim planira uskoro da se sretne.

“Verovatno ćemo se sresti u Los Anđelesu tokom treninga draft prospekata. Pogledaćmo jedan drugog u oči i razgovarati o tome šta je kome prioritet. Optimistični smo zbog prethodnih razgovora sa Ričom Polom, njegovim agentom, i sa svim ljudima koji znaju šta Entoni želi. Smatramo da ispunjavamo uslove koje on želi ovde”, izjavio je Grifin.

“Ukoliko samo želi da pobeđuje, a mi verujemo da je to slučaj, puni smo samopouzdanja da možemo da stvorimo, da stvaramo, pravo okruženje za Entonija i sve igrače viskog profila” , dodao je novi potpredsednik košarkaških operacija Pelikansa.

“Razgovarali smo sa nekoliko igrača koji mogu biti izabrani sa prve pozicije. Trener Alvin Gentri i ja smo razgovarali sa roditeljima Zajona Vilijamsona u noći lutrije…A takođe smo obavili intervju i sa Dža Morantom u Čikagu. Obojica su sjajni momci i razmišljaju ispravno, a mi smo sigurni da bi bilo koji od njih bio oduševljen da nam se pridruži u Nju Orleansu”, istakao je Grifin.

 

Podelite vest: