Pobeda aktuelnog šampiona na otvaranju nove sezone!

New Orleans Pelicans Toronto Raptors

Pobeda aktuelnog šampiona na otvaranju nove sezone!

New Orleans Pelicans Toronto Raptors
Autor: Aleksandar Pandžić Datum objave: 23.10.2019. Foto: Bleacher Report

Košarkaši Toronto Reptorsa, slavili su na otvaranju nove sezone protiv Nju Orleans Pelikansa nakon produžetka rezultatom 130:122.

Najzaslužniji za pobedu domaće ekipe bio je Fred Van Vlit, koji je Pelikanima ubacio 34 poena, a uz to imao 5 skokova i 7 asistencija, šutiravši iz igre 12/18, uz 5 postignutih trojki iz 7 pokušaja. Isti košgeterski učinak je imao Paskal Sijakam, koji je meč završio sa takođe 34 poena, uz čak 18 skokova i 5 asistencja, a šutirao je 11/26 iz igre. Sledeći najefikasniji je bio Kajl Lauri sa 22 poena.

Kod gostiju je najzapaženiji bio Brendon Ingram, koji je postigao 22 poena. Sledeći je bio Redik sa 16, uz 4 postignute trojke iz 6 pokušaja. Treba istaći i veoma dobru partiju Nikole Melija, koji je postigao 14 poena, od čega su 4 bile trojke.

Ekipa Toronta se dosta mučila od početka, pa sve do samog kraja meča. Paskal Sijakam je imao manjih problema što se tiče realizacije, ali je, čini se lako stigao do 34 poena. Veoma raspoložen bio je Fred Van Vlit, koji je bio gotovo nepogrešiv.

Sa druge strane, ekipa Pelikansa pokazala je dosta tečnosti u svojoj igri i iako je bila slabija za Zajona Vilijamsona, pokazala je zube i borila se do samoga kraja.

Treba istaći da je pre meča igračima Toronta uručeno šampionsko prstenje, koje su osvojili pre par meseci.

Toronto Reptorsi će svoj naredni meč odigrati protiv Bostona u gostima, dok će ekipa Nju Orleans Pelikansa dočekati ekipu Dalasa.

Podelite vest: